Myymälä avoinna arkisin klo 8-15:30. Verkkokauppamme palvelee 24/7
Puuropäivä-perinnettä vietetään aina elokuun viimeisenä lauantaina. Puuropäivä sai alkunsa Jalon Myllyn avajaisista vuonna 2003. Erkki ja Terhi olivat rakentaneet ja investoineet sekä tehneet kaksi vuotta työtä oman työpaikkaansa eteen. Silloin syntyi ajatus viettää avointen ovien päivä ja kutsua vieraat katsomaan työn tuloksia. Millaiseksi mylly oli rakennettu? Avajaisissa oli tarjolla ruispuuroa sekä kakkukahvit Vieraiden määrä ylitti kaikki odotukset ja uudistetun myllyn vastaanotto oli loistava.
Tämän iloisen tapauksen innoittamana Erkki sai ajatuksen jokavuotisesta elokuun viimeisenä lauantaina vietettävästä Puuropäivästä, jossa tarjotaan uuden sadon rukiista valmistettua uutispuuroa. Puuropäivästä on muodostunut iloinen ja leppoisa sadonkorjuun juhla, joka kokoaa vieraita läheltä ja kaukaa. Silloin saa syödä vatsansa täyteen maittavaa ja terveellistä ruispuuroa. Myllyllä voi tavata tuttuja ja viipyä hetken kahvia ja pullaa nauttien. Lisäksi voi tutustua myllyyn ja sen toimintaan sekä tehdä jauho-ostoksia myllyn myymälässä. Puuropäivän järjestelyissä on mukana läheisten ja ystävien talkoojoukko.
Tervetuloa maistamaan uuden sadon ruispuuroa Jalon Myllyn Puuropäivään!